torstai 12. syyskuuta 2013

Jouluisissa tunnelmissa... jälleen...

Minulla oli tänään vapaapäivä. Olen nautiskellut päivästä askarrellen. Tein useamman kortin. Tällä ensimmäisellä osallistuin Askartelutaivaan Vintagehaasteeseen. Kortti tuli valmistaa luonnoksen pohjalta. Tällaisen siitä sain väsättyä:


Seuraavan kortin tein myös Askartelutaivaan Mallinmukaan haasteeseen. Oli hauska väkertää korttia. Olen nyt ihastunut erilaisiin enkeleihin :)



Askartelutaivaan haasteista löysin kuukausihaasteen, jonka aiheena oli tuikkukortti. Se oli minulle uutta. En ole koskaan tehnyt aiemmin tuikkukorttia. Löysin vuoden 2011 Taika-lehdestä kortin teko-ohjeen ja siitäkös innostuin. Tein niitä saman tien 6 kpl. Taika-lehden ohje oli neljän tuikun kortille. Niistä tuli tällaisia:





Tein nämä erilaisista skräppipapereista.
Kun paperia jäi, muutin ohjetta niin, että laitoin kolme tuikkua jokaiseen korttiin. Mielestäni nämä "kolmetuikunkortit" ovat hauskempia. Mutta se lienee makuasia. Niistä joka tapauksessa tuli tällaisia:





Näihin kolmen tuikun korteihin tein Big Shotin stansseilla tuikun kohdalle aukon. Näin heti tietää mitä kortin sisällä on!
Näitä tuikkukortteja oli hauska tehdä. Ajattelin antaa niitä joulun alla pieniksi lahjoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti